Diepzwart!

Diepzwart?

Een term die niet-grafici niet zoveel zal zeggen, maar die staat voor een krachtige volle kleur zwart, opgebouwd uit diverse kleuren. Ook wel rijkzwart genoemd, gelaagd, en vol nuances.

Onder deze naam toon ik hier een klein deel van mijn werk, dat voornamelijk bestaat uit grafisch ontwerp, illustraties en fotografie. Al twee decennia ben ik werkzaam als grafisch ontwerper. In die jaren heb ik een ruime ervaring opgebouwd op het gebied van huisstijlontwikkeling en de vertaling daarvan naar een grote diversiteit aan uitingen. Van logo, stationary en brochure tot beletteringen, website of standbouwontwerp, altijd vanuit een helder concept. Daarbij maak ik waar nodig gebruik van een uitgebreid netwerk aan communicatiespecialisten en producenten.

Maurice van Roy

Grafisch ontwerp

Een nieuw logo en huisstijl voor uw bedrijf? Een nieuwe website? Van concept tot eindresultaat, elk ontwerp ontstaat vanuit een gefundeerde gedachte. Maar altijd kritisch, kwaliteitsbewust en strevend naar originaliteit.

Illustraties

Een unieke illustratie, of een serie boekillustraties, informatief of sfeervol? Ik illustreer en ontwerp graag in een eigen, heldere stijl, maar passend bij de opdracht. Van educatieve dagritmekaarten en handboeken tot zakelijke brochures.

Fotografie

Op zoek naar een originele groeps- of portretfoto, zakelijk of privé? Of een kleine fotoreportage? Een autonome serie? In deze tijd waarin iedereen lijkt te kunnen fotograferen zoek ik altijd naar een persoonlijke stijl, zowel autonoom als zakelijk.